IGIENIZARE COVOARE ARAD

Serviciu profesional de curatare a covoarelor la domiciliu, in ARAD. Curatarea rapida elimina petele, urmele de uzura, bacteriile, acarienii si mirosul urat!

Peste 10 ani de experienta

PIT STOP ARAD , a fost infintata in 2006 ca ulterior in 2015 sa schimbe domeniul de activitate in urma unui studiu de piata. In acel moment pe piata exista o cerere foarte mare de igienizare a covoarelor ( o igienizare automatizata ) , asa ca de aici putem spune ca a avut nastere aventura PIT STOP. Cu mare mandrie putem afirma si confirma ca am fost prima spalatorie automatizata de covoare din Arad. Desigur, cele mai frumoase amintiri raman primele comenzi si primele feedback-ui din partea dv, care in acel moment au fost un adevarat succes pentru noi. ( Doar pareri pozitive si feedback care anunta ca in umatorii ani ,vom domina piata din Arad. Cu mare mandrie putem spune ca pana acum ne-au calcat pragul peste 19,000 de clienti ceea ce ne face sa credem ca ne facem treaba mai mult decat bine. Tot-odata suntem mandri ca am adus acest concept de spalatorie automatizata in Arad si ca oferim servicii premium la preturi accesibile oricarui buzunar. Oferind serviciul de livrare-colectare la domiciliu , am reusit sa ne fidelizam clienti. Ei economisesc timp si bani, iar noi ne facem prieteni noi!

Nu plătești dacă nu iți place

Acesta este conceptul nostru de 100% garanție. Nu cerem niciodată bani în avans. Plătiți doar după ce vedeți rezultatul și sunteți mulțumit.

Siguranța serviciilor

Dacă ajungi acasă și observi o neregulă la covorul tău, ne contactezi, iar noi venim, îl preluăm și îl spălăm din nou, gratuit!
100%

DESPRAFUIRE

100%

CLATIRE

100%

IGIENIZARE

100%

USCARE

PRETURI IGIENIZARE COVOARE

SPALAT COVOR- ADUS-RIDICAT SEDIU 14lei/mp

SPALAT COVOR – RIDICARE – LIVRARE DOMICILIU / 14lei mp
SPALAT COVOR CU PRESPALARE – 14lei/mp+2lei/mp
SPALAT COVOR SUB 1mp – 12lei